Dylan's Candy Bar

Har ni någonsin gått in i en affär och undrat om ni har hamnat i willy wonkas fabrik? Den känslan fick jag idag när jag gick in i Dylan's Candy Bar och jag kan erkänna att jag sitter här och mår illa just nu, pga allt godis jag köpte där.

Ägarinnan till denna affären är ingen mindre än Ralph Lauren's dotter Dylan Lauren. För er som inte vet så är Ralph Lauren en av de största Klädesdesignerna som finns, och det är därför lite roligt att hans dotter har en godisbutik tycker jag. Jag hörde talas om denna butiken i ett dokumentärprogramm om de rikaste arvtagerskerna i världen. Dylan var självklart med och då fick man reda på att hon ägde denna butik. Efter det programmet var jag fast besluten att ta mig till denna affären till varje pris och idag hände det.

Tänk er tre våningar med sötsaker av alla sorter. När man gick in i butiken så var det godis vart man än kollade, möblerna såg ut som godis, och längst in fanns det en enorm chokladkanin. Den var ju inte av riktig choklad men det såg ut som en chokladkanin. I källaren fanns ännu mer godis, men även kläder med tryck som "Stressed backwards is Desserts" och presentlådor fyllda med läckerheter. På övervåingen fanns ett fik där man kunde dricka specialkaffe och äta diverse bakelser. Jag antog att dom inte skulle vara så hälsosamma så jag tog mig snabbt därifrån. Något av det häftigaste var ändå trapporna, för det såg ut som att man gick på godisbitar (!).

Ebba i godisriket  Mums!  Jag med min kära godispåse

Är ni i Manhattan så rekommenderar jag verkligen denna butiken, visst godiset är inte billigt men det är verkligen en upplevelse. Butiken hittar ni i korsningen av 3rd Avenue och 60th Street.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0